Kada, ako ne leti: kako nositi belu da biste izgledali kao zvezda uličnog stila

Naučite modne trikove od najboljih!

Ako postoji jedan univerzalni način da se svakodnevni izgled pretvori u svečani, onda je to odabirom potpuno bele odeće. Bela boja uvek izgleda svečano i osvežava bilo koju garderobu, ali nije tako lako „snaći se“ sa njom.

U nastavku vam otkrivamo tri trika street style zvezda koji će vam pomoći da savladate trend, a leto je najbolje vreme za to.

Igrajte se teksturama

Glavni rizik pri kreiranju monohromatskog izgleda bilo koje boje je da izgleda „ravno“- (dosadno). Da biste to izbegli, nemojte se plašiti kombinovanja bele odeće sa različitim teksturama ili slojevitog načina oblačenja. Preko košulje ili bluze možete obući korset koji će naglasiti figuru, a kombinacija uskog gornjeg dela i ležernog donjeg dela stvoriće izražajniji izgled. Modni dodaci takođe dolaze u pomoć: na primer, odaberite torbu pletene teksture koja će upotpuniri celokupan izgled.

Eksperimentišite sa proporcijama

Ova tehnika takođe pomaže kada je u pitanju monohromatska odevna kombinacija. Napravite vizuelne "razlike" u dužini koristeći kontraste: visok struk i predimenzionirani blejzer ili, na primer, obimni top u kombinaciji sa mini suknjama.

Pravi modni dodaci

Detalji su ti koji odlučuju. Svoj total white look možete upotpuniti parom sunčanih naočara sa okvirom u jarkoj boji ili možete odabrati torbu i sandale u nekoj intezivnoj boji koja će izgledati odlično u kombinaciji sa belom.

U galeriji pogledajte predloge street style zveda koji će vas inspirisati da ovog leta nosite belu odeću na potpuno novi način.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group