Irina Šajk u gumenim cipelama i prošivenim pantalonama pre revije Michael Kors u Njujorku

Videti Irinu Šajk u odeći koja nije crne boje je pravi događaj. Model retko bira nešto drugo osim crne odeće – posebno za svakodnevni izgled.

Nedavno su paparaci snimili 36-godišnju manekenku dok je žurila na reviju Majkla Korsa u Njujorku. Po tradiciji, nijedna modna revija američkog dizajnera nije potpuna bez Irine, a revija kolekcije za jesen 2022. nije bila izuzetak. Da bi udobno stigla do mesta održavanja revije, Irina se opredelila za jednostavan i opušten stajling.

Nekada uniforma za vojnike, kargo pantalone su apsolutni trend ovog proleća i sada su čvrsto ukorenjene u garderobama modnih influenserki. Irina je nosila pantalone u klasičnoj khaki nijansi, koje je kombinovala sa   jednostavnom sivom majicom. Manekenka je izabrala da se ugreje u hladnom Njujorku uz pomoć ogromnog braon kaputa od vodootporne tkanine sa velikom kragnom. Stajling je dopunjena gumenim cipelama -  opcija, možda ne najelegantnija, ali 100% udobna.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group