Haljine + patike: 10 kombinacija za leto

U koferu za dane odmora, ali i u uličnom stilu, osim sandala, definitivno imamo i patike za kombinovanje sa omiljenim haljinama.

Kombinacija haljine i patika je uvek klasična i uvek uspešna, bez obzira na godišnje doba. Zbog toga ni leti ne prestajemo da nosimo patike, zajedno sa omiljenim letnjim haljinama.

Možda kombinaciju haljina i patika smatrate sasvim običnom, ali ovaj look ne nalazimo samo u uličnom stilu, već i u predlozima vodećih modnih kuća, kako za leto, tako i za jesen koja dolazi, što nam govori da u bliskoj budućnosti definitivno neće izaći iz mode. 

Kako kreirati najuspešnije letnje kombinacije sa ova dva komada? Košulja haljina će sjajno izgledati u kombinaciji sa klasičnim belim patikama, dok boho haljine najlepše izgledaju u kombinaciji sa Converse modelima. Sa patikama takođe kombinujemo minimalističke slip haljine, dok haljine i košulje sa puff rukavima kombinujemo sa masivnim patikama kako bismo romantičnom raspoloženju doneli malo edgy stila.

U galeriji fotografijama izabrali smo kombinacije koje će vas inspirisati.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group