Haljine i čizme: 8 ideja za najlepše jesenje stajlinge

Obično sezona letnjih cipela (papuče, japanke i sandale) traje do prve kiše. Međutim, ako ste umorne od kombinacija sa sandalama i papučama, možete pokušati da kombinujete svoje haljine sa čizmama.

Haljine i čizme ili kaubojke i haljine. Da, da, ova sezona je ponovo došla iako izgleda pomalo neverovatno i imamo osećaj da je leto trajalo 5 minuta, i sada ponovo pričamo o najudobnijoj kombinaciji koju vredi probati ovih dana. Nema ikoničnijeg dvojca od ovoga, a stajlinzi koje smo izabrali za vas u galeriji fotografija, to potvrđuju.

Haljine se savršeno uklapaju uz svake čizme iz vašeg ormara. Zamislite mini haljinu sa obimnim rukavima i par masivnih čizama, vaše omiljene kaubojske čizme sa midi cvetnom haljinom ili klasične čizme sa svilenom slip haljinom. Kul i elegantno u isto vreme.

Haljina i čizme je kombinacija idealna za prelazni period, za jesenje dane koji imaju idealnu temperaturu. Još jedan razlog zašto preporučujemo ovu kombinaciju je to što je možete nositi od jutra do mraka. A sa toliko dizajna haljina i čizmama nećete imati nikakvih poteškoća.

Inspiraciju potražite u galeriji fotografija.

 

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group