Moda - Street style

Fantastična pojava uz pastelne čarape-čizme s proleća 2021. godine

Da li ste umorni od ležerne garderobe?

Potrebno vam je nešto apsolutno fantastično što sa lakoćom može da istakne vaš stil? Šta kažete na predivne pastelne čizme-čarape, koje su poput magneta pokupile sva svetla reflektora ovog proleća. Šik i vrlo izazovne, kao stvorene su za smele prolećne kombinacije odevanja, pri čemu svojim pastelnim nijansama deluju vrlo skladno sa prirodom koja se budi. Možete ih nositi uz vaše omiljene haljine, suknje, pantalone kao i uz širi spektar gornjih odevnih predmeta. Sve što je potrebno jeste da pronađete svoju omiljenu boju kao i vrstu ovih neobičnih čizama.

KOMBINACIJE SA PANTALONAMA I FARMERKAMA

Ako je bež vaša boja, ne propustite priliku da ovog proleća upravo u ovakvim čarapama-čizmama prošetate po gradu. Uz njih možete nositi vaše omiljene farmerke i rolku skraćenog izdanja u sivom koloru. Ukoliko ste pak raspoloženi za monohromatsku varijantu odevanja vaš izbor može da bude teksas od glave do pete u kombinaciji sa nežno plavim čarapama-čizmama.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA I HALJINAMA

Ako želite da stvorite vrlo romantičan stajling koji će osvojiti srce vašeg voljenog odaberite cvetnu bluzu, u kombinaciji sa crnom mini suknjom i predivnim roze čarapama-čizmama. Vrlo dopadjiv autfit možete da kreirate ako odaberete marsala haljinu na preklop u kombinaicji sa lila čizmama-čarapama. Takođe za sve varijante večernjih izlazaka ne propustite da isprobate maslinasto zelenu bluzu, kožnu crnu suknju i pastelno zelene čizme-čarape.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group