Emily in Paris - Šta prave Parižanke nose u ovom trenutku?

Od fikcije do stvarnosti: ovo je stil Parižanki u svakodnevnom životu.

Fantastičan i upadljivo elegantan izgled „Emili” u uspešnoj seriji „Emili u Parizu”, koja stiže na Netfliks u decembru, ponovo je skrenuo interesovanje na najpoznatiju prestonicu mode, Pariz i elegantne Parižanke. Međutim, serija je i dalje fikcija, a stil junakinje koju igra Lili Kolins, služi više teatralnosti i efektu utiska nego stvarnosti.

Pogled na odevne kombinacije „pravih“ Parižanki, ono što Instagram nalog „Parisiens in Paris“ beleži na ulicama francuske prestonice, dovoljan je da shvatimo da je njihov stil prizemniji i manje upadljiv od stila „Emili“.

Parižanke insistiraju da u svakodnevnom životu „prihvate” nepretenciozno elegantan stil, ulažući u vanvremenske i osnovne komade, a pritom vode računa da svoj izgled nadograde dizajnerskim torbama i specijalnim modnim dodacima.

U pariskim odevnim kombinacijama ne izostaju farmerke i bele pantalone, kao i sakoi, posebno tvid, dok su vunene kape i beretke među aksesoarima koje često biraju.

U galeriji pogledajte kakve komade Parižanke biraju ove sezone:

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group