Elsa Hosk nam pokazuje kako da postignemo francuski šik stil

Bez obzira koliko trendova dolazi, znamo da pariski stil nikada neće prestati da bude jedna od naših glavnih referenci kada želimo da kreiramo moderne i šik stajlinge.

Poznate po svojoj minimalističkoj estetici, Francuskinje nas uvek inspirišu da se odvažimo na maštovite kombinacije sa osnovnim komadima koje svi imamo u svojoj garderobi. Zato svaki put kada vidimo francuski šik izgled pravimo beleške - kao i sada sa Elsom Hosk u glavnoj ulozi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Iako potiče iz Švedske, Elsa Hosk je još jednom dokazala koliko može biti svestrana kada je u pitanju stilizovanje, ugrađujući pariske elemente i reference u svoje stajlinge. Nedavno, povodom posete Pariza, poznata manekenka nas je obradovala pravim francuskim stajlinzima koje smo naravno „sačuvali“ da bismo ih kopirali ove jeseni.

Elsa Hosk nas je impresionirala crvenim lakiranim kaputom koji je pravi statement komad. Njene elegantne mokasine sa čarapama i mini torba upotpunile su njen prefinjen izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Izgled koji ćemo svakako isprobati u narednim nedeljama je onaj sa sakoom od tvida i farmerkama. Kul i ležeran, ovaj poseban autfit je dokazao da jednostavno nije nužno dosadno, posebno kada je stajling obogaćen ažuriranim dodacima kao što su kaubojske čizme i naočare za sunce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group