Crne farmerke + top: najlepše letnje kombinacije

Postoje desetine načina za stilizovanje klasičnih crnih farmerki, ali ovih 6 topova koje smo izabrali su savršeni izbor za letnju sezonu.

U zavisnosti od sezone, i naravno trendova, omiljene odevne komade kombinujemo na različite načine. U svakom slučaju, u našoj garderobi uvek postoje neki vanvremenski komadi koje stalno nosimo bez obzira na trenutne trendove, a među njima su i crne farmerke. Klasične, udobne i uvek moderne, crne farmerke vrhunski su komad za svaki stil i doba i mogu se kombinovati sa gotovo svim gornjim delovima kako bi se prilagodili različitim prilikama, ali kako da ih nosimo leti?

U najtoplije doba godine možemo da izbegnemo veoma usku i tešku odeću, ali to ne znači da ćemo se u potpunosti odreći svojih omiljenih farmerki. Od prozirnih bluza do heklanih topova i majica sa printom, postoji na desetine načina za stilizovanje crnih farmerki. Lagani top, moderna torba i elegantan nakit dovoljni su da sa crnim farmerkama napravite šik letnji izgled. Ravne sandale idealno su rešenje za upotpunjavanje izgleda, ali ako želite sofisticiraniji izgled možete isprobati baletanke, papuče ili sandale sa kitten potpeticom.

Ukoliko su i vama crne farmerke omiljeni odevni komad u galeriji fotografija pogledajte 6 načina kako ih možete silizovati ovog leta.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group