Bele pantalone: kako ih nositi u kancelariji, u večernjem izlasku, tokom odmora?

Zvezda svake letnje kolekcije su bez sumnje bele pantalone.

Kompletna garderoba je zasnovana na basic komadima, odnosno klasičnim odevnim predmetima koji se lako mogu kombinovati sa različitom odećom iz našeg ormara i koji nas mogu pratiti iz dana u noć.

Ovog leta tu ulogu preuzimaju bele pantalone, koje uz neophodno ažuriranje postaju odavezni komadi za kancelariju, izlaske u grad i odmore na omiljenim destinacijama. Bele pantalone su toliko svestrane da se mogu nositi jednostavno sa lanenom košuljom, ali i sa svim trendi komadima sezone SS22, kao što su korseti ili majice bez rukava.

Bele pantalone izgledaju lepo sa belom odećom kada želimo lagane monohromatske stajlinge, ali imaju moć da stvore jake kontraste kada se kombinuju sa smelim bojama kao što su fuksija ili zelena. U leto 2022. recept za svakodnevno oblačenje ostaje konstantan - biramo bele pantalone savršenog kroja i kreiramo mnogo različitih odevnih kombinacija od jutra do mraka.

U galeriji otkrijte kako bele pantalone možete nositi na različite načine u svakoj prilici.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group