6 monohromatskih stajlinga za izgled od jutra do mraka

Monohromatski stilski pristup jedan je od najpopularnijih trendova u svetu mode.

To je način da kreirate izgled koji je istovremeno elegantan i upečatljiv, a da pritom ostane bezvremenski. Jednostavnost monohromatskog izgleda omogućava vam da izrazite svoju ličnost kroz različite nijanse i tkanine, fokusirajući se na minimalizam.

Danas ćemo pogledati šest inspirativnih predloga koji su savršeni za promenljivo prolećno vreme.

Čokoladna koža

Čokoladna boja je najbolji izbor za sofisticirani izgled. Za jutarnji izlazak kombinujemo elegantnu čokoladnu haljinu sa odgovarajućim štiklama i kožnom torbom i dodajemo kaput u istim tonovima. Naprotiv, ako želite da svoj izgled učinite večernjijim, možete isprobati nakit i ruž za usne u nežnim nijansama roze ili bež.

Bela garancija

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viky Rader (@vikyrader)

Bela je uvek bezvremenski izbor. Bez obzira kako je nosite, uvek će izgledati sofisticirano. Samo budite oprezni! Nisu sve bele iste!

Bordo

Duboko crvena je intenzivna i šarmantna nijansa. Za izgled koji će biti upečatljiv nosimo midi haljinu u ovoj nijansi i kombinujemo je sa smelim dodacima.  

Prašnjava ružičasta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

Prašnjava ružičasta je romantična i ženstvena boja i izgleda ženstveno bez obzira kako je nosite. Sledeće sezone možete nositi i cool trenerku i pobeći od klasičnih ružičastih haljina.

Bezvremenska siva

Siva je boja koja stvara osećaj elegancije i upravo je ono što vam je potrebno za profesionalni izgled. Odela, jakne,  suknje i trikotaža mogu da naprave najskladnije kombinacije.

Crna  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Crna nije mogla da izostane sa ove liste jer je zaista jedna od naših najomiljenijih. Crna je uvek siguran izbor za moderan izgled, tako da je možete nositi u svakoj prilici i izgledati zanosno.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group