5 street style trendova sa ulica Pariza u koje sada vredi investirati

Postoje trendovi koji proizilaze iz kolekcija modnih kuća i prezentacija na pistama, a postoje i oni koje kreiraju modni insajderi.

Nedavno održana Nedelja mode u Parizu, tokom koje su predstavljene kolekcije za proleće/leto 2023, svakako je postala povod za mnoštvo street style nastupa koji su nam sugerisali na aktuelne trendove sezone jesen/zima 2022/23.

Stajlinzi gostiju na Nedelji mode često su bili reprodukcija odevnih kombinacija koje kuće predlažu za sezonu, ali to nije bilo sve. Na kraju krajeva, modni insajderi dobro znaju kako da razlikuju i izoluju must-have komade i da ponovo kreiraju stajlinge, koji su često pristupačniji od onih na modnoj pisti.

Ukoliko pažljivo pogledate street style hronike sa Nedelje mode u Parizu, već su se izdvojili trendovi koji će dominirati. Baletanke Miu Miu brenda, topli džemperi, teksas, pletene haljine, moderne čizme specifične dužine su samo neki od njih.

U galeriji pogledajte 5 trendi komada u koje sada treba investirati kako biste vrlo lako kreirale stajlinge kao street style heroine.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group