5 stilskih kombinacija koje će vas zagrejati na niskim temperaturama

Gledajući vremensku prognozu, primećujemo da je zima možda malo zakasnila, ali je stigla i kod nas.

Meterolozi su za naredne dane najavili posebno niske temperature koje stvaraju novi izazov. Potrebno je da kreiramo izgled koji će nas zagrejati bez obzira koliko je hladno i odgovorimo stiliski na ovaj zadatak. Kako ćemo se snaći?

Slojevitost će vas sigurno spasiti. Drugim rečima, pokušajte da kreirate odevnu kombinaciju od nekoliko slojeva odeće, koja će vas zagrejati kada je veoma hladno.

Vreme je da uvrstite najtoplije kapute u svoju garderobu. Kaputi od eko krzna, topli vuneni kaputi, pufer jakne koje ste sačuvali za veoma hladne zimske dane, trebalo bi da isplivaju na površinu i ispune svoju svrhu.

Šalovi, rukavice, kape, šubare... Zimski modni dodaci će vam pomoći da se zaštitite od hladnoće i svakako će nadograditi vaš izgled.

Neki vredniji saveznici u suočavanju sa hladnoćom su čarape i hulahopke. Čak i ako želite da obučete svoju omiljenu haljinu, jednostavno je možete kombinovati sa neprozirnim hulahopkama ili kombinovati mokasine sa običnim belim čarapama.

Za ove veoma hladne dane važan je i pravi izbor cipela. Čizme obložene krznom, snegarice, martinke i planinarske čizme su među najboljim izborima koje možete napraviti.

Takođe, obratite pažnju na tkanine i preferirajte one koje su prilično tople kao što su pletenina, somot, vuna, kašmir.

U nastavku pogledajte 5 odevnih kombinacija koje će vas inspirisati:

Pleteni džemper, topli kaput, šal

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florette (@florettenacer)

Pletena haljina, vuneni kaput

Slojevitost

Pleteni džemper, rolka i kaput

Kožne pantalone, džemper i kaput

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group