4 minimalistička autfita u kojima ćete izgledati kao prava influenserka

Fraza „manje je više“ nije slučajna.

Maksimalističko raspoloženje ovogodišnjih trendova za sezonu jesen/zima '21-22 definitivno nas je stavilo u glamurozan mood kada je u pitanju naš svakodnevni stil. Međutim, koliko god nam u prethodne dve sezone nedostajale šljokice, kontrasti, blistavi detalji, jarke boje i slojevi odeće različitih tekstura, sa sigurnošću možemo reći da se ponekad umorimo od svega toga.

Ima onih dana kada želimo jednostavniji, strožiji i možda „čistiji“ izgled. Govorimo o izgledu, setovima i uopšte estetici sa jednostavnijom ideologijom. Dakle, kada dođemo u ovakvo raspoloženje, stilsku inspiraciju tražimo u poznavaocima minimalističkog stila.

Poslednjih godina, devojke iz Danske su se pojavile kao apsolutne modne ikone, jer imaju poseban pristup modi. Naravno, nisu sve ljubiteljke neutralnih nijansi i filozofije "manje je više", međutim, većina njih su pravi minimalisti.

Proučavajući njihove najnovije stajlinge našli smo neophodnu inspiraciju da se odmorimo od maksimalističkih trendova sezone. Izdvojili smo 4 autfita koja zaslužuju vašu pažnju. Osim toga, veoma ih je lako „kopirati“, jer se sastoje od osnovnih komada koje već imate u svojoj garderobi, kao što su odela po meri, čizme i jednostavne pletene haljine.

Otkrijte ih u galeriji!

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group