4 jesenje odevne kombinacije sa kojima Francuskinje kombinuju mokasine

Jedno je sigurno, Francuskinje vole klasiku! 

U njihovom ormaru, kada je reč o cipelama obavezne su klasične Mary Janes sa niskom potpeticom, čizme sa četvrtastim vrhom, baletanke i naravno mokasine. Ovo su uglavnom neki od klasičnih dizajna u koje se „zaklinju“ i predstavljaju obeležje njihovog nepretencioznog stila.

U ovom članku ćemo se fokusirati na mokasine, jer su one „must have“ za jesen/zimu i predstavljaju model cipela koji nudi svestranost svakoj odeći. Francuskinje imaju ljubavnu vezu sa mokasinama koje svake jeseni rado nose, a načini na koji ih kombinuju svaki put potvrđuju ne samo da se uklapaju uz sve, već imaju moć da ulepšaju i najjednostavniji izgled.

Mokasine su ključni komad našeg jesenjeg izgleda i ako tražite malo inspiracije, naše omiljene Francuskinje su tu da vas inspirišu. Odeća koju nose uglavnom se sastoji od osnovnih komada, što znači da se nalazi u skoro svakoj garderobi - udobnost i fleksibilnost zajedno.

Pogledajte naše predloge u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group