30 najboljih street style izdanja sa Nedelje mode u Njujorku

U Njujorku je održana Nedelja mode na kojoj su američki dizajneri predstavili kolekcije za sezonu proleće/leto 2023.

Nedelja mode, pored impresivnih modnih revija podrazumeva glamurozne događaje i žurke, a to takođe znači bogat i raznolik ulični stil. Nakon nekog vremena, zapravo, kada se činilo da modne kuće pokušavaju da pronađu svoj ritam nakon karantina i poteškoća u proizvodnji kolekcija, čini se da je ova Nedelja mode u Njujorku potpuno organizovana, jer je bila pravi modni spektakl.

Ulični stil Njujorka, koji prati Nedelju mode, snažno se vratio, održavajući svoj subverzivni karakter netaknutim. Devojke iz Njujorka poznate su po svom smelom načinu oblačenja, tako da i ove sezone njihov osnovni princip ostaje isticanje ličnog stila i fleksibilnost u smislu kombinacija.

Ako u svoj ovoj raznolikosti pokušamo da izdvojimo trendove koji su dominirali, možemo govoriti o podeli izgleda modnih insajdera između dve osnovne opcije: izgleda u jarkim, intenzivnim bojama (i smelim siluetama) i kompleta u crno-beloj boji (ili samo crno ili samo belo). Komadi od teksasa, a posebno farmerke, nošeni su na svaki način, a bilo je i stilskih referenci na athleisure, stil koji obožavaju Amerikanke.

Imajte na umu i da su modni insajderi preferirali midi i maksi dužine u poređenju sa mini, prozirne crne hulahopke i čarape su obavezni dodatak na koji treba obratiti pažnju ove zime, dok su kožne bomber jakne potvrđene kao „must have“.

U galeriji pogledajte 30 najboljih street style izdanja sa ulica Njujorka koja će vas inspirisati.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group