25 haljina u kojima vam neće biti vruće u gradu

Uprkos našoj ljubavi prema letu, vrućina od 30 i više stepeni ponekad je zamorna i tera nas da razmislimo o preispitivanju naše dnevne garderobe.

Već smo više puta govorili o tome da leti treba obratiti posebnu pažnju na materijale (najbolji izbor za vruće letnje dane su lan, svila, šifon, saten, koji imaju visoku prozračnost i dobro upijaju vlagu), boju stvari (treba odabrati svetle nijanse, u kojima će biti mnogo lakše preživeti vrućinu nego tamne) i kroj koji treba da bude što jednostavniji i slobodniji.

Ako govorimo o nezamenjivoj stvari koja mora da bude prisutna u vašoj osnovnoj garderobi za leto, izbor je očigledan — apsolutni must-have tople sezone su haljine koje vam omogućavaju da se osećate udobno i na najvišim temperaturama.

Mini ili maksi dužine, zavodljive haljine u stilu košulje, trendi mrežaste ili ležerni modeli sa dezenom - izbor letnjih haljina je beskrajan.

Inspirišite se stajlinzima street style zvezda koje smo izdvojili u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group