20 upečatljivih i odvažnih Color Block haljina

Da li ste ovog leta isprobali Color Block odevne predmete?

Njihova svežina potisnula je neutralne tonove koji su dominirali početkom godine. Leto je nastupilo i donelo sa sobom pregršt divnih haljina kojima se protežu akcentne Color Block boje. Raskošni prikaz boja na haljinama prosto vas navodi da budete slobodni i lepršate u njima. Pokazaćemo vam danas kako da ih kombinujete sa obućom i aksesoarima, da biste postigli izvanredan stajling.

Od pamučnih, preko plišanih pa sve do satenskih, sa rukavima ili bez, uske ili lepršave – izbor je na vama. Kombinacija boja na njima, zapravo odlučuje o tome u kakvoj ćete ih prilici nositi. Privlačne i smele, Color Block haljine u širem rasponu možete nositi pri dnevnim i večernjim varijantama izlazaka.

COLOR BLOCK MINI I HALJINE DO KOLENA

Ako volite ležeran izgled, mini Color Block varijante su apsolutno stvorene za vas. Vrlo je jednostavno kombinovati ih sa aksesoarima - odaberite najdominantniju boju na njima i neka ona bude vaša zvedza vodilja. Ako je haljina plavo žuto crvena, možete vašem autfitu dodati plavu žensku torbu koja će stvoriti upečatljv utisak. Takođe, ove senzualne haljine savršeno izgledaju u kombinaciji sa šeširima i torbama neutralne palete boja.

MIDI I DUGE COLOR BLOCK HALJINE

Ukoliko je šik i boho stil onaj kom težite, ne propustite ovog leta duže varijante Color Block haljina. Bilo midi ili maksi, ove haljine svojim ružičastim, crvenkastim i tonovima breskve skreću pažnju i doprinose vašem vrhunskom stilu. Naočare velikih crnih okvira, kao i jednostavnije crne sandale su savršen kontrast ovim akcentnim bojama. Ako ste baš avanturistički nastrojeni i želite da istaknete dozu eklektizma u sebi, uparite neku smelu haljinu sa još smelijom torbom.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group