Moda - Street style

20 prelepih kombinacija sa Pom Pom kardiganima

Kad nastupi zima, sve što želimo su topli zagrljaji odeće koju nosimo.

Svakim danom temperature su sve niže i samim tim naš pogled je usmeren ka komadima koji obećavaju toplinu. Svakako ono što pri tom nikako ne treba da žrtvujemo je stil. Predstavljamo vam u tom pogledu fantastičan komad odeće koji deluje ujedno vrlo elegantno i ležerno. U pitanju je Pom Pom kardigan koji možete nositi uz širu paletu vaše jesenje i zimske garderobe.

Na dohvat ruku su vam kardigani različitih krojeva, pleteni, oversized, strukirani kao i oni sa kapuljačama. Vaš zadatak je da odaberete onaj u kom se osećate naprijatnije, kao i boju koja laska vašem stajlingu. Posebno popularne ove sezone su narandžasta, marsala i ružičasta boja.

KAKO IH NOSITI UZ FARMERKE, PANTALONE ?

Ukoliko ste u potrazi za elegantnim stajlingom, vaš izbor može da bude beli Pom Pom kardigan u kombinaciji sa crnim uskim pantalonama. Šik i vrlo privlačno u isto vreme. Takođe nešto suptilnija varijanta je sivi kardigan koji možete upariti sa crnom dolčevitom i crnim pantalonama. A ako ste ljubitelj teksasa ne propustite priliku da ove zime nosite vaše omiljene farmerke uz svetlo sivi kardigan sa Pom Pom efektom.

KAKO IH NOSITI UZ SUKNJE I HALJINE?

Kardigani Pom Pom ili ne, su savršen dodatak autfitu u vidu haljine ili suknje. Crna maksi suknja izgledaće vrlo privlačno uz beli Pom Pom kardigan. Takođe ako vam je potrebna nešto nežnija varijanta odaberite svetlo roze suknju, belu majicu i crni kardigan koji će napraviti savršen balans i zaokružiti vašu pojavu. Neizostavna za sve devojke slobodnog duha je svakako midi crna haljina u kombinaciji sa sivim kardiganom na kom su vesele loptice.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group