14 inspirativnih načina da nosite farmerke ovog proleća

Stilske ideje za moderan izgled sa farmerkama.

Farmerke su sastavni deo naše garderobe, nose se tokom cele godine i pored toga što su udobne, takođe su veoma fleksibilne. Uz pomoć ovog odevnog komada možete kreirati različite stajlinge od sportskih do formalnih.

Proleće je idealno vreme da farmerke nosite sa jaknama i kardiganima ili samo uz belu košulju. Za opušteniji i sportski izgled, klasična kombinacija sa duksevima i sportskom odećom, ostaje nepogrešiva, dok se farmerke savršeno kombinuju sa trenč mantilima koji postaju dominantni ove sezone.

Očigledno, svi dobro znamo kako da nosimo naše farmerke svake sezone, ali malo inspiracije je uvek dobrodošlo. Ovogodišnji ulični stil je ugostio širok izbor stajlinga sa farmerkama: klasični blejzeri,  jakne sa dezenom, kardigani u boji, trenč mantili i kaputi od tvida, sakoi, ali i teksas jakne, topovi i majice bez rukava su neki od najmodernijih komada koji se savršeno kombinuju sa farmerkama.

Ukoliko tražite nove načine da zablistate u farmerkama ovog proleća, pogledajte galeriju fotografija gde vas očekuju inspirativni primeri.

« 12 13 14 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group