10 lookova koje možete kopirati za koktel veče sa svojim drugaricama

Tokom leta sve izgleda lakše. Odbrojavate dane do odmora, organizujete česte avanture i ne odbijate lako pozive za večernje izlaske. Na kraju krajeva, što temperatura više raste, to je prijatniji hladan koktel sa najboljim društvom, odnosno vašim drugaricama.

Ako ste se vi i vaše drugarice dogovorile da uživate u letu u gradu neposredno pre nego što krenete na ostrvo, sigurno ćete se pitati šta da obučete za večernje izlaske. Izlasci sa drugaricama su savršena prilika da izrazite fashionistu kojeg krijete u sebi i kreirate najelegantnije i posebne kombinacije koje ste dugo imali na umu.

Saveti za stilizovanje

#1

Ako ste ljubitelj minimalističkog stila, predlažemo da svoju crnu odeću ostavite na neko vreme i zamenite je belom. Beli monohromatski stajling će doneti dašak luksuza u vaš izgled i učiniti da se još više ističete. Upotpunite svoj izgled svetlim nakitom i budite sigurni da nećete ostati neprimećeni.

#2

Čak i ako ne možete da smislite šta da obučete ili se osećate kao da vam je inspiracija presušila, prozračna maksi ili midi haljina će uvek biti najsigurniji izbor. Kombinujte je sa vašim omiljenim sandalama sa visokom potpeticom ili ravnim sandalama i spremni ste za noćni izlazak.

#3

U slučaju da ne želite da nosite haljinu, predlažemo vam da odaberete pantalone visokog struka ili šorts. Kombinujte ga sa topom i rezultat će biti veoma elegantan.

U galeriji otkrijte stajlinge najmodernijih modnih influenserki koji će vas inspirisati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group