10 jesenjih poslovnih stajlinga koji će vas inspirisati

Poslednjih meseci bili smo primorani da promenimo mnoge svoje navike, a uzrok je pojava pandemije u našim životima.

Jedan od njih je taj da smo umesto odlaska u kancelariju, ostajali i radili od kuće. Odnosno, suknje, odela i košulje zamenjene su prozračnim haljinama, komadima od trikotaže ili čak pidžamama, budući da se posao sa računarom obavljao u dnevnoj sobi naše kuće. Nekako smo pritisnuli pauzu u oblačenju i to je zamenjeno udobnošću i praktičnošću.

Danas, u post-Covid eri, povratak u kancelariju je postepen i sada se možemo vratiti svom office izgledu, postigavši savršenu ravnotežu između modnih trendova za novu sezonu i svega što smo naučili o oblačenju tokom pandemije.

U opštem kontekstu, dizajneri i modne kuće predlažu nam da dodamo više boja našim kompletima čak i ako je vreme napolju maglovito, da eksperimentišemo sa različitim dužinama uz pomoć slojeva i da ulažemo u komade koji su udobni i prijatni za nošenje.

U svakom slučaju, sada oblačenje u kancelariji, čak i kada postoji dress code, ne mora biti dosadno. Potrebno je samo da pronađete komade i trendove koji odgovaraju vašoj ličnosti i estetici i oni će vam omogućiti da se osećate prijatno i samouvereno.

Ne oklevajte da nosite boje

Doba kada su svetle boje automatski značile prolećnu ili letnju modu prošlo je neopozivo i sada svoje omiljene smele nijanse možete nositi tokom cele godine. Jedan od najboljih izbora koje možete napraviti je svetla fuksija koju je predložio Jacquemus, jarko narandžasta brenda Loewe i blistavo crvena Emilie Wickstead. Ako želite da stvorite sigurniji rezultat, svom neutralnom stajlingu možete dodati neke obojene dodire dodacima kao što su torbe ili šalovi. Ako želite da više eksperimentišete sa svojim jesenjim stilom, kombinacije blok boja definitivno će vas istaknuti.

Nosite plise

To je takođe jedan od vrhunskih modnih trendova za sezonu jesen/zima 2021/22 i uglavnom je našao mesto u kolekcijama Dior, Max Mara i Erdem. Ove jeseni, plise je ostao u našim ormarima, a haljina ili suknja od takve tkanine trenutno će nadograditi kancelarijski stil.

Ne zaboravite slojevitost

Tehnika slojevitog oblačenja idealna je za novu sezonu, budući da je jesen prelazna sezona koja je karakteristična po promenama temperature koje se dešavaju tokom dana. Ako svojom odećom kreirate različite slojeve, moći ćete da uklonite „sloj“ ako vam je toplo i da dodate u slučaju da vam je hladno.

U galeriji pogledajte stajlinge street style zvezda koji će vas bez sumnje inspirisati da na moderan način zakoračite u novu sezonu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group