10 influenserki koje dokazuju da modni trendovi odgovaraju svakom tipu tela

Trendi žene koje će vam pomoći da prihvatite i zavolite svoju figuru!

Složićemo se da je svet mode u poslednje - skoro dve godine prošao kroz jednu od najvećih kriza u istoriji. Pandemija je izazvala pauzu u kreativnosti, mašti, originalnosti, jer su dizajneri morali da smišljaju nove, isključivo digitalne, načine da predstave svoje nove kolekcije. Ovo je, u kombinaciji sa nekim teorijskim, ali ne i praktičnim uslovima, drugu najveću svetsku industriju navelo da promeni svoju taktiku. Termini na koje mislimo su eco friendly kolekcije, rodna fluidnost i modna inkluzivnost koja podržava da kolekcije kuća i brendova treba da zadovolje potrebe svih žena a ne samo onih sa savršenim proporcijama.

Naravno, ne izgleda da svi stvaraoci slede ove nove, moderne imperative. Na sreću, međutim, postoje modne kuće i brendovi poput Savage x Fenty, Alexander McQueen, Versace, Chanel i Zara koji su počeli da dokazuju da je promena bliže nego što mislimo. Osim kreatora i kuća, međutim, u svetu interneta, a posebno na društvenim mrežama kao što je Instagram, postoje mnoge modne influenserke koje dokazuju da modne trendove mogu da nose žene sa oblinama.

Ako pripadate ovoj „kategoriji“ i potrebna vam je stilska inspiracija, u galeriji ćete pronaći deset Instagram profila, koje vredi zapratiti što pre.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group