Moda - Stil

Zvonasti rukavi sa čipkom – apsolutni HIT ovog proleća

Šta birate za nošenje u prvim prolećnim danima?

Sigurno tražite neke prozračne i lagane odevne detalje koji deluju šik i elegantno u isto vreme. Danas vam predstavljamo jedinstvene košulje i bluze koje na sebi imaju zvonaste rukave od čipke, koje važe za upravo takve – odvažne, neponovljive i sa dobrim razlogom u centru zbivanja ovog proleća. Sa lakoćom ove bluze možete da kombinujete sa širim spektrom vaših omiljenih pantalona, suknji kao i prolećne obuće. Sve što ostaje jeste da odaberete kroj koji vam najbolje pristaje, ako i boju ovih košulja a mi ćemo vam pokazati kako da ih nosite sa ostatkom vaše prolećne garderobe.

KOMBIANCIJE SA FARMERKAMA I PANTALONAMA

Ako su vaš izbor za ovo proleće jednostavne uske crne pantalone, savršeno će vam uz njih stajati bela bluza sa zvonastim rukavima, uz koju su neizostave visoke potpetice i mala crna ženska tašna. A ako više volite nežnije pojave, bele farmerke u kombinaciji sa pastelnom roze bluzom koji krase čipkasti zvonasti rukavi, izgledaće fenomenalno. Takođe ukoliko želite da budete primećeni na svakom koraku odaberite crnu bluzu i tamnije plave pantalone, koje će stvoriti vrlo izazovnu pojavu.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA I HALJINAMA

Plisirana pastelno ljubičasta suknja do kolena u kombinaciji sa elegantnom belom bluzom sa zvonastim rukavima nastlim od čipke, učiniće da izgledate zaista neodoljivo. Teksas crna mini suknja s druge strane neće vas izneveriti ako poželite uz nju da nosite belu bluzu sa zvonastim rukavima. Takođe preko ovih bluza možete da nosite i vaše omiljene haljine, pri čemu ćete stvoriti jedinstven autfit.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group