Za kopiranje stajlinga Margo Robi potrebno vam je samo tri minuta!

Iskreno govoreći, ujutru nemamo uvek vremena za kreiranje modernih stajlinga, naročito ako smo u žurbi, ako smo propustili alarm ili smo ostali bez inspiracije.

Međutim, postoje neke odevne kombinacije koje vas izvlače iz nevolja i potrebno vam je samo nekoliko minuta da ih napravite. Jedna od njih su farmerke + blejzer. Klasična kombinacija za sva vremena, bezvremenska i nepretenciozno kul. Inspiracija dolazi od strane Margo Robi.

Objektivi paparaca su snimili Margo Robi pre nekoliko dana u Njujorku. Za šetnju je odabrala široke farmerke koje je kombinovala sa belim topom. XXL crni blejzer na pruge i par bordo cipela sa visokom potpeticom upotpunile su njen autfit. Zelena Bottega Veneta torba na ramenu bila je savršen kontrast cipelama, dok je krupni zlatni lanac bio komad nakita koji je sjajno upotpunio stajling.

Margo Robi je postigla savršen balans između boja, kombinujući neutralne sa smelim nijansama. Glavna stvar je, naravno, bila da je pokazala lakoću kombinacije, farmerki i blejzera.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group