Moda - Stil

Vrlo privlačne odevne kombinacije za prvi sastanak

Čuvena dilema svake žene – "šta obući?".

Ali ako tome dodate i činjenicu da je u pitanju prvi sastanak, situacija je još komplikovanija. Šta obući pri odlasku na prvi sastanak kako biste apsolutno impresionirali onog ko vam se dopada? Svakako, odeća nije i ne treba da bude presudni faktor koji će definisati vašu pojavu, ali je nešto što vam može dati potrebno samopouzdanje. Potrebno je dakle da odaberete nešto u čemu ćete se osećati prijatno i zahvaljujući čemu ćete isijavati lepotom. U našoj galeriji smo vam pripremili pregršt inspirativnih ideja.

KOMBINACIJE UZ FARMERKE

Ako se najprijatnije osećate u farmerkama, ne treba zbog prvog sastanka da menjate ovu svoju naviku. Odaberite neku lepu bluzu, dubokog dekoltea, bez ramena ili na bretele sa izrezom na leđima i pokažite svoj šarm. Kombinacijom zatvorenih i otvorenih odevnih predmeta stvorićete vrlo privlačan autfit.

KOMBINACIJE UZ SUKNJE

Minu suknja je vaš apsolutni adut za prvi sastanak. U tom slučaju u gornjem delu treba da pronađete jednostavniju majicu ili košulju koja će doprineti vašoj privlačnosti. Ako vam suknja seže do kolena, možete potražiti neki otvoreniji top, a ako je reč o sasvim dugoj suknji čak i neke bluze koje otkrivaju stomak dolaze u obzir.

KOMBINACIJE UZ HALJINE

Klasična crna haljina je uvek dobar izbor za svaku priliku pa i za prvi sastanak. U kombinaciji sa njom dobro će vam doći malo više potpetice. Slip haljine su posebno popularne ove godine, a kao izbor za prvi sastanak deluju kao smela i vrlo upečatljiva kombinacija koju možete nadograditi gležnjačama i suptilnim nakitom.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group