Viktorija Bekam predlaže savršen izgled za Dan zaljubljenih

Ako sada razmišljate o svojoj odevnoj kombinaciji za Dan zaljubljenih, Viktorija Bekam predlaže izuzetno šik i romantičan izgled!

Dan zaljubljenih je za manje od mesec dana, a najnoviji look Viktorije Bekam je toliko romantičan da će nas inspirisati i naterati nas da razmišljamo o sopstvenom romantičnom sastanku 14. februara. Naravno, čak i ako nije romantičan sastanak, ko nas sprečava da izađemo sa drugaricama i da se obučemo u skladu sa praznikom?

U jednoj od svojih najnovijih objava, dizajnerka i preduzetnica nosila je haljinu koja je "sve što vam treba" za romantični izlazak. Viktorijina haljina je bila svetlo roze boje, napravljena je od krepa i naravno deo je njene kolekcije SS '23.

Možda ćete pomisliti da je nošenje roze na Dan zaljubljenih previše očekivano, ali Viktorija Bekam se ne plaši da se igra i zabavlja sa bojama, posebno u poslednje vreme. Žena koja je bila sinonim za minimalizam, odlučila je da napravi zaokret i prihvati boje. I da, već na prvi pogled nam se sviđa nova kolekcija koju najavljuje za toplu sezonu!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group