VERSACE zna šta ste radili prošlog leta!

Da li je ispravno za neku kolekciju reći da sadrži “svašta nešto” što će oduševiti sve one koji vole eleganciju, luksuz i dobro poznati Versace sjaj?

Versace i ovog leta na velika, ili bolje reći glamurozna vrata ulazi u naše garderobere! Upravo smo imali prilike da bacimo pogled na najnoviju, takozvanu mini-kampanju pod nazivom La Vacanza koja, baš kako joj i samo ime kaže poziva na odmor... i to kakav!

Naglasak je na putovanju u glamurozne primorske lokacije jer gde bismo inače mogli da pokažemo i prikažemo svetu kako dobro izgledamo u savršeno krojenim kupaćim kostimima i svilenim košuljama?

Ako na sve to dodamo i upečatljive putne torbe, još efektnije peškire za plažu i papuče u svim mogućim dezenima – dobar, praktičan i nadasve luksuzan odmor je zagarantovan!

Ili, kako je to čuvena Donatela Versace objasnila – svima je preko glave korone i svima nedostaju putovanja. Potrebno nam je uzbuđenje, sastanak sa prijateljima i deljenja raznoraznih iskustava.

Upravo takve slike smo i dobili na uvid – pune života, osećaja slobode i uživanja, raznobojne i vesele, koje slave taj predivni letnji osećaj beskrajnih mogućnosti.

La Vacanza zaista predstavlja savršen način za širenje malo Versace glamura tokom cele sezone.

Izvor: hypebeast

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group