Tvid midi suknje koje nikad ne izlaze iz mode

Sezona toplih odevnih predmeta je u toku.

Međutim to ne znači da morate da žrtvujete svoj stil da bi vam bilo dovoljno toplo. Jednostavno obratite pažnju na odevne predmete koji su ujedno i estetski prihvatljivi i topli za nošenje. Danas pažnju usmeravamo ka donjim odevnim predmetima, konkretno ka ženskim suknjama. Koja suknja je vaš favorit ove jeseni?

Predlažemo vam da to bude midi suknja od tvida, koja deluje tako zadivljujuće i odgovara najširem spektru drugih odevnih predmeta. Tvid je materijal vrlo zahvalan za nošenje jer vam obezbeđuje dovoljno topline, ne gubeći pri tom svoj šarm. Midi suknja od tvida je klasika koje će učiniti da uvek izgledate atraktivno i u trendu.

Ako volite nešto izazovnije varijante potražite one sa prorezima sa prednje ili zadnje strane, sa dugmićima ili na preklop. Svaka od njih nosi u sebi posebnu lepotu i željno čeka da vam je ove jeseni prikaže. Osim toga ako ste raspoloženi za neke smele varijante potražite suknje nepravilnih oblika, koje će doprineti vašem upečatljivom izgledu. Neuobičajeni dezeni i krojevi su uvek dobrodošli jer čine da se sa lakoćom izdvajate iz mase.

Nošenje druge odeće uz ove suknje je izrazito lako. Jedna boja na njoj može da vam bude inspiracija. Ako odaberete tamno sivo-belu suknju, gornji deo zadržite u beloj ili sivoj nijansi. Takođe klasična uska crna majica ili rolka idealno će vam pristajati uz tvid midi suknje. Na nogama vam u kombinacji sa njima trebaju samo dubolje elegantne čizme ili neke akcentnih tonova ako želite da istaknete vašu pojavu.

Prošetajte sa zadovoljstvom ove jeseni vašu omiljenu tvid midi suknju.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group