Top 10 stajlinga Hejli Biber za 2021. godinu

Najupečatljiviji stajlinzi modela!  

Godina 2021. za američku manekenku Hejli Biber bila je vrlo uspešna. Obeležile su je haljine Yves Saint Laurent, nove reklamne kampanje i pokretanje sopstvenog Youtube kanala.

Devojka je uspela da postane ambasador modnog brenda Victoria`s Secret, učestvuje u kampanjama brendova Jimmy Choo, Levi`s, Superga, Versace i pozira za naslovne strane svih velikih svetskih magazina.

Hejli je dobila zlatno YouTube dugme, dostigavši milion pretilaca za samo dva meseca. Na svom kanalu objavljuje video snimke u stilu „Get ready with me“ i snima razgovore sa svojim slavnim prijateljima. Manekenka je takođe bila pozvana na intervju u The Ellen Show, prisustvovala je Met Gala i zajedno sa Džastinom Biberom sastala se sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i njegovom suprugom Brižit.

Za svoje izlaske, Hejli je često birala crne haljine Yves Saint Laurent ili drugih brendova, ali je ponekad eksperimentisala: nosila je svetlu odeću sa šljokicama.

Izdvojili smo 10 najboljih stajlinga Hejli Biber za 2021. 

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group