Moda - Stil

Stella McCartney & Adidas objavili novu unisex kolekciju

I kada kažemo unisex – to zaista i mislimo, Stella McCartney se pobrinula za najnoviju Adidas kolekciju koja savršeno pristaje svima.

Britanska dizajnerka je udružila snage sa legendarnim proizvođačem sportske opreme Adidasom, i predstavila nam kolekciju koja se sastoji od pet uniseks varijanti gornjih i donjih delova odeće koja već na prvi pogled deluje komforno.

Izrađeni od ekoloških materijala poput recikliranog poliestera, ovi komadi su dostupni u svetlo narandžastoj nijansi ili tek jedva primetnoj svetlo smeđoj. Istovremeno, oba ova modela se mogu pohvaliti prepoznatljivim belim detaljima.

Ključni primerak koji se već na samom početku izdvojio svojim neobičnim izgledom jeste trenč mantil u kombinaciji sa prepoznatljivim sportskim logom, kao i pantalone koje dolaze u širokom kroju sa više džepova odnosno prostora za smeštanje svih svakodnevnih stvarčica.

Stoga se s pravom može reći da je ova kolekcija zapravo inspirisana mladošću i pokretima, s tim što se i u njoj može pronaći deo Stelline klasike.

Sportska odeća obojena luksuzom ali bez napora – verovatno bi to bio najbolji opis onoga što vidite.

Izvor: hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group