Moda - Stil

Savršene odevne kombinacije za Dan zaljubljenih

Korak po korak, sve smo bliži tom famoznom danu koji slave sva zaljubljena srca.

Bilo da ste po prirodi istinski romantik i jedva čekate da sa svojom voljenom osobom proslavite ovaj važan dan, ili ste jednostavno znatiželjni da vidite šta će vam ova godina doneti u pogledu ljubavi, ono što će vam u svakom slučaju trebati jeste savršen autfit. Čak i ako niste planirali izlazak sa voljenom osobom u neki otmeni restoran, već intimnu večeru u dvoje uz socijalno distaniciranje vaša pojava u nekoj elegantnoj haljini, će ga sigurno oboriti s nogu.

Takođe ako Dan zaljubljenih provodite solo i u potrazi ste za novim izazovom u vašem životu, ono što će vam dati krila je fantastična odevna kombinacija. Nezavisno od vaših planova, donosimo vam danas pregršt inspirativnih ideja za kreiranje predivnog stajlinga povodom Dana zaljubljenih. Najbolje u celoj priči je to što ni na jednoj odevnoj kombinaciji nema tih kičastih dekoracija u vidu srculenca, koja kvare utisak. Štaviše veliku većinu njuh ćete moći da nosite i u drugim prilikama.

ŽENSKE HALJINE RAZLIČITIH DUŽINA

Ove sezone u fokusu su odevne kombinacije sa printom. Među njima su i ženske mini haljine koje deluju vrlo izražajno i romantično. Cvetni printovi su među najpoplarnijim varijantama. Takođe vrlo privlačne su i pastelne varijante midi dužina haljina koje mogu izgledati vrlo šik i otmeno uz jednostavne bele gležnjače. A ako vam je potrebna zaista spektakularna haljina za Dan zaljubljenih odaberite crveni kolor, maksi dužine koji će uzmamiti uzdahe vašeg voljenog.

ŽENSKE PANTALONE

Ako volite ležernije odevne kombinacije preporučujemo vam da odaberete ženske pantalone nekih zanimljivih boja poput crvene, pink ili bledo plave, dok u gornjem delu po želji možete da nosite lagani džemper, prozirnu bluzu, omiljeni top ili rolku sa vezivanjem na leđima.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group