Rijana u satenskom topu Margiela od 5.000 evra i širokim farmerkama daje novo značenje luksuzu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihanna (@babgalririi)

U njenom starom intervjuu za Vogue, sećamo se da su Rijanu pitali o dizajneru ili modnoj kući koju bi odabrala da dizajnira njenu venčanicu ako odluči da se uda (pre njene veze sa A$AP Rokijem).

Bez razmišljanja, njen odgovor je bio Džon Galijano. „To bi bila saradnja između mene i Džona Galijana“, rekla je ona u video intervjuu.

Njen odnos sa dizajnerom je onaj koji traje godinama i koji se dobro uklapa u Rijaninu estetiku i način na koji se oblači. U Galijanovim kreacijama uvek postoji simbolika, ali i u Rijaninom stilu, a nekonvencionalan način na koji oboje pristupaju stajlingu i kako uopšte predstavljaju odevni predmet uvek je inspirativan.

To ih je dovelo do toga da sarađuju na jednom od njenih najpoznatijih izgleda na crvenom tepihu, onom za Met Gala 2018. i čuvenom „izgledu pape“ (za koji je Ana Vintur nedavno otkrila da je dizajner napravio 3 različite verzije ovog stajlinga), dok, voljena RiRi nikada nije prestala da nosi njegove kreacije. Najnovija uključuje satenski top u vrednosti od 5.000 evra. Da li se ova cena isplati samo za jedan "top"? Možda i ne, ali kada se radi o ovako ogromnoj modnoj kući i dizajneru (Galliano dizajnira za Maison Margiela od 2014. godine), od koncepta, konstrukcije odevnog predmeta i naravno imena, ova cena je opravdana, ali možda i nije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robbie (@papculture)

Sigurni smo, međutim, da je Rijanin izgled još jednom bio besprekoran i da je kroz stajling uspela da predstavi sopstveni strret izgled koji se uvek pametno „spaja“ sa luksuznom modom.

Rijana se razmeće svojim širokim farmerkama sa satenskim Margiela gornjim delom i krznenom jaknom

Iako se zbog gripa nije pojavila na tepihu ovogodišnje Met Gala, kako je planirano, Rijana je nekoliko dana kasnije imala prve javne nastupe u Njujorku, gde se nalazi. U Velikoj jabuci proslavila je sa svojim partnerom A$AP Rokijem i drugi rođendan svog prvog sina, a za tu priliku obukla je autfit inspirisan modom 90-ih.

Njen stajling prilično je inspirisan modom ove decenije i oličenje estetike 90-ih. Za tu priliku, Rijana je obukla sive široke farmerke The Attico, koje je kombinovala sa satenskim topom Décortiqué brenda Maison Margiela, po ceni od 5.000 evra.

Μaison Margiela

5.000 €

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group