Moda - Stil

Proziran praznični autfit koji zrači seksipilom

U čemu ćete dočekati Novu 2020. Godinu?

Iako su sve šanse da će većina nas poklapanje kazaljiki u ponoć dočekati u svom domu, svemu tome ipak možemo da dodelimo malo prazničnog duha. Ako ne planirate da vaš novogodišnji autfit bude vaša garderoba koju nosite svakodnevno, ili kojim slučajem pidžama, predlažemo da odaberete nešto smelo i zadivljujuće. Nešto poput prozirnog i vrlo seksi gornjeg dela. Svakako ovo se odnosi samo na varijante ako Novu Godinu dočekujete u intimnom društvu.

Prozirna košulja, bluza ili top je idealan izbor za sve vas koji ne želite previše blještav efekat na sebi, kakav donose šljokice, već prefinjenu, seksi i vrlo svečanu pojavu. Nezavisno od toga šta se od navedenog odabrali, potrebno je da pronađete odgovarajući grudnjak pri ovakvom autfitu, jer će on takođe biti u centru pažnje. Preporučujemo da grudnjak bude iste boje kao i prozirni komad odeće, sem ako zaista ne želite da vašeg voljenog ostavite bez daha oblačenjem crvenog grudnjaka ispod prozirne bele ili crne bluze.

ŠTA NOSITI U KOMBINACIJI SA PROZIRNIM BLUZAMA?

Dva su pravca u kojima možete da odete pri kreiranju dopadljivog novogodišnjeg autfita sa prozirnim gornjim delom. Jedan je onaj koji uključuje palazzo pantalone sa širokim nogavicama, uske farmerke dubokog struka ili kratak seksi crni šorts. Drugi je pak za sve one dame koje vole da budu primećene i zapamćene, a ogleda se u vidu uskih kratkih čipkastih ili kožnih suknji, kao i dužih varijanti sa viskim prorezom sa strane.Visoke potpetice su apsolutni must-have u ovim kombinacijama.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group