Moda - Stil

Privlačne kombinacije prolećnih suknji i kačketa

Već pri prvim prolećnim danima trebaće vam nešto na glavi za zaštitu od sunca.

Možda na plaži volite da nosite slamnate šešire ali u gradu je priča malo drugačija. Ako preferirate ležeran stil oblačenja, ali volite takođe i da vaša ženstvenost bude istaknuta u isto vreme, imamo za vas odličan predlog – kombinaciju prolećnih suknji i kačketa. Možda vam je teško da zamislite ovu kombinaciju, ali je upravo ona dobitna za proleće i leto koji su pred nama.

Kačketi su se dugo vremena smatrali isključivo sportskim vidom aksesoara ali su danas na svakom koraku. Nose ih dame širom sveta u najrazličitijim prilikama, u odevnim kombincijama koje ostavljaju bez daha. Danas ćemo vam pokazati kako da ih kombinujete sa suknjama.

Pre svega treba da odaberete dužinu suknje, od kojih su najprivlačnije svakako mini i midi, a zatim kroj među kojima dominiraju zvonaste i vrlo uske. Osim toga ako želite da naglasite svoj sportski stil, sportska suknja je takođe dobar izbor. Svakako ne propustite priliku da isprobate koketne naborane mini suknje, elegantne plisirane, kao i one sa cvetnim dezenima.

Asimetrične suknje daće vašoj pojavi poseban šarm, a one od teksasa su bezvremenska varijanta koja odgovara svim prilikama. Sa kačketom na glavi, uz vašu omljenu suknju, možete da nosite patike šireg spektra ali i visoke potpetice koje će dodati šik prizvuk vašoj pojavi. U gornjem delu preporučljivo je da odaberete jednu od sve krajnosti, vrlo uzak i minimalan top, ili oversized varijantu duksa ili majice.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group