Pet stajlinga koje možete kreirati pomoću osnovnih komada garderobe

Ono što većina žena želi prilikom kreiranja svakodnevnih stajlinga je da izgledaju moderno bez mnogo truda.

Osnovne komponente ženske garderobe su od velike pomoći, zapravo su (takođe) stvorene za tu svrhu. Kapsul garderoba sačinjena od osnovnih komada obezbeđuje upravo tu fleksibilnost: da žena može da nosi komade koji je izražavaju, čine da se oseća udobno i stilizovano.

Nije teško kombinovati osnovne odevne komade i kreirati zanimljive stajlinge, a uz pomoć aksesoara uvek ćete izgledati stilizovano i trendi.

Na primer, bela košulja koja se nosi sa farmerkama ili udobnim bleljzerom ili majica i široke pantalone su kombinacije koje retko razočaravaju. Međutim, ako želimo da osvežimo ideje za izgled koji uvek izgleda elegantno, predlažemo sledeće:

1. Majica + pantalone u crnoj boji

Lagana elegancija total black looka ostaje nenadmašna. Kombinujte crne pantalone sa crnom majicom i dodajte smeđe modne dodatke za još veći stilski uspeh. Možete, naravno, ponoviti isti izgled sa belom.

2. Pleteni lagani džemper + bele pantalone

Bele pantalone su sinonim za opuštenu eleganciju i luksuz. Nosite ih uz jedan od laganih pletenih džempera u pastelnim nijansama u vašoj garderobi i zajedno sa patikama.

3. Džemper + farmerke

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Klasična i nepogrešiva kombinacija koja zahteva farmerke koje se nosi sa labavim i udobnim džemperima. Žemper i farmerke kombinujtee sa parom baletanki za ženstveniji izgled.

4. Crno-belo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasha Mei (@sasha.mei)

Kombinacija bele i crne će ostati zauvek moderna i šarmantna. Probajte da nosite crnu košulju sa belom midi suknjom i upotpunite odeću parom modernih sandala ili papuča.

5. Denim on denim 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh (@monikh)

Teksas u kombinaciji sa teksasom retko razočarava i ovu kombinaciju vrlo lako možete kreirati bez imalo muke. Kombinujte odeću od teksasa sa minimalističkim aksesoarima i bilo kojim parom cipela koji najbolje odgovara vašim potrebama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group