Ovo je prsluk iz Zare koji nose svi modni influenseri na Instagramu

Kupovina iz Zare koja će obnoviti vaš stil.

Svaki put kada jedan od naših omiljenih brendova objavi svoju novu kolekciju, počinje važan proces. Drugim rečima, tada želimo otkrijemo sve delove od kojih je kolekica sastavljena i da pažljivo odaberemo one koji odgovaraju našem ličnom stilu. Ponekad nam, međutim, u ovom procesu pomažu modni influenseri kojima se divimo zbog njihovog stila i koje pratimo na društvenim mrežama. Nedavno smo došli do upravo takvog otkrića, a tiče se predmeta iz zimske Zara kolekcije.

Tačnije, nakon nekoliko klikova na Instagram nalogu influencerke Holi Elizabet, koja broji više od trideset hiljada pratilaca i koja se istakla po svom ležernom šik stilu, otkrili smo da je ona nosila je komad koji zaslužuje našu pažnju. Reč je o prsluku bez rukava sa kragnom, koji je postavljen sintetičkom ovčjom vunom. Holi Elizabet ga je kombinovala sa farmerkama i sivim džemperom sa dolčevitom za ležerni autfit koji je savršen za svaki dan.

Zašto bi trebalo da imate ovaj prsluk u svom modnom arsenalu? Za početak, kaputi i prsluci sa postavom od vune jedan su od trendova koji su uzbuđivali modne influensere prošle zime i koji su i danas u modnim hronikama. Tačnije, prsluk sa postavom od vune će uneti dah obnove u vaš zimski stil, a takođe će biti posebno koristan u prolećnoj sezoni.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group