Ovo je pravi način da nosite nakit čak i na plaži

Stilski saveti kojih se modne devojke verno pridržavaju.

Postoje žene koje tokom odmora nisu posebno zabrinute za svoje izgled na plaži. Sve što žele da nose je njihov omiljeni kupaći kostim i kaftan. Ali, ima i onih zakletih fashionista koji žele da izgledaju stilizovano čak i na plaži. To automatski znači da osim osnovnog, odnosno kupaćeg kostima i kaftana, biraju da svoj look za plažu učine još posebnijim uz razne dodatke, ali i nakit.

U slučaju da želite da eksperimentišete sa svojim letnjim stilom, postoje saveti koje morate da znate.

Svakako, par minđuša ili elegantna ogrlica će dodati neophodnu dodatnu blistavost vašem izgledu na plaži. Međutim, morate znati da je tajna stvaranja harmoničnog rezultata ravnoteža. Drugim rečima, ne preterujte sa puno nakita, jer rezultat neće izgledati tako elegantno, ali i pogodno za priliku kao što je opuštanje na plaži. Par minđuša u zlatnoj nijansi, slojevite minimalističke ogrlice ili čak narukvice su više nego dovoljni da postignete svoj cilj. Letnji nakit sa školjkama je definitivno jedan od najboljih izbora koji možete napraviti.

U galeriji pogledajte kako fashioniste nose nakit na plaži.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group