Nosite maramu na 6 različitih načina kao Klaudija Moreira zvezda TikToka

TikTok zvezda može da pretvori maramu u bilo šta...

Profil dizajnerke Klaudije Moreire je jedan od onih na Tik Toku koji će vas oduševiti ukoliko slučajno skrolovanjem „naletite“ na njega. Razlog je vrlo jednostavan. Ova dama nudi inspiraciju i predloge kako nositi jedan od bezvremenskih aksesoara u garderobi – marame.

Mnogi poznati magazini su je nazvali "kraljicom marama", titula koju zaslužuje bez razmišljanja. Kaudija će vas ubediti da obogatite svoju kolekciju lepim maramama i na svaki mogući način ih ugradite u svoj stil.

Možete ih nositi kao top, preko košulje, kao suknju, haljinu ili kao ukrasni detalj na haljini... Upotrebite svoju maštu i sigurno ćete pronaći svoj omiljeni način da probate. Kao pozitivna strana sledećih tutorijala sa njenog TikTok-a, spominju se dimenzije marama koje su vam potrebne, dok je sve praćeno savršenom muzikom u pozadini.

Otkrijte ih u nastavku:

Marama kao wrap mini suknja

@claudyamoreira1 Replying to @Milena scarf size 160x75cm 💕 #scarfstyles #fyp ♬ Vogue (Edit) - Madonna

Tražite načine da uskladite svoju belu košulju? U ovom videu Moreira kreira suknju od marame dimenzija 160x75cm. Ona je obavija oko sebe, a zatim vrlo pažljivo stvara male nabore savijanjem. Zatim je čvrsto vezuje trakom za kosu i od čvora formira mali cvet. Genijalno! 

Marama kao top 

@claudyamoreira1 Replying to @Martina Esposito #scarfstyles ♬ Sweet Sunset - Tollan Kim & dulai

Za ovaj top biće vam potrebna marama i ogrlica u vidu lanca. Kao što ćete videti u videu, savijte je formirajući trougao, a zatim provlačite uglove kroz ogrlicu. Vežite je u male čvorove, a zatim je podesite kako želite.

Kao top na jedno rame

@claudyamoreira1 Replying to @moraa.mogire scarf size 230x70cm #scarfstyles #fashiontips ♬ Crazy In Love (feat. Jay-Z) - Beyoncé

Sa maramom dimenzija 230x70cm možete napraviti top na jedno rame. Napravite čvor na sredini, a zatim sledite navedene korake.

Ažurirajte osnovnu odeću jednom maramom

@claudyamoreira1 Upgrade your Basic Dress with the trendy flower scarf. #scarfstyles #mididress #foryou ♬ som original - J Augusto Marques RJ 1972 🇧🇷

Sa ovim sjajnim trikom, Klaudija Moreira predlaže da svojoj minimalističkoj haljini date novi život tako što ćete napraviti zadivljujući cvet.

Marama kao haljina

@claudyamoreira1 Brunch Scarfdress #scarfstyle ♬ som original - J Augusto Marques RJ 1972 🇧🇷

Sa maramom dimenzija 130x130cm možete kreirati haljinu za plažu i šetnje po ostrvu. Obmotajte je oko sebe, zatim napravite čvor na zadnjem delu vrata, a potom izvucite krajeve napred.

Crnu majicu pretvorite u "it" komad

@claudyamoreira1 Upgrade your Basic T-shirt. Scarf size 50x50cm #scarfstyles #tshirt #foryou ♬ La foule - Remastered - Édith Piaf

Fantastičan način da ažurirate izgled običnih majica je sledeći. Klaudija Moreira koristi malu maramu dimenzija 50x50cm. Veže je u trouglove, formirajući čvor, a zatim je provlači kroz rukav.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group