Saveti modnih urednika koji će vam pomoći da oplemenite svoj stil sa onim što već imate u ormaru

Ako fraza „Nemam šta da obučem“ predstavlja ono kako se osećate u vezi sa svojom garderobom, imamo rešenje za vas!

"Nemam šta da obučem!" je fraza koju smo svi u nekom trenutku svog života izgovorili i koja svakako ima neku osnovu, ma koliko naš ormar bio pun. Drugim rečima, verujemo vam, možda ste zaista umorni od svega, možda ste iscrpili kombinacije, možda će vam trebati osveženje, ali vaš novčanik se ne slaže. Kupovina je divna aktivnost i svi je volimo, ali nije uvek finansijski izvodljiva.

Kako nas proleće suočava sa našom tranzicionom garderobom, možda ste se već našli pred dilemom „Šta sada nositi?“. Rešenje je već u vašem ormaru (ili obližnjem ormaru) a mi vam otkrivamo stilske savete modnih urednika kako biste i dalje mogli da budete modna ikona, a da ne morate da potrošite ni jedan dinar!

Vreme je za odbacivanje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Svi mi imamo komade u našoj garderobi koje nikada ili jedva da smo nosili. Vreme je da ih izvučete iz ormara i ponovo ih procenite. Nosite ih i budite što kreativniji, praveći kombinacije koje nikada ranije niste radili da biste videli da li konačno možete da ih koristite u svojim odevnim kombinacijama. Pogledajte da li bi se bilo koja od njih mogla pretvoriti u nešto potpuno drugačije. Konačno, ako odlučite da nikada nećete nositi nijedan komad, onda ih donirajte ili dajte na reciklažu.

Vratite vreme

Da li ste se držali komada iz omiljenih decenija koji više nisu u trendu? Čak i ako nešto nije u trendu u ovom trenutku, možete kreirati tematske odevne kombinacije - na primer inspirisane 2000-im koji se (nažalost) vraćaju polako - vraćajući ove modne kodove iz prošlih epoha. Ključno ovde, da bi vaš izgled bio moderan i ne izgledate kao da ste krenuli na maskenbal za Noć veštica, jeste da naglasite krucijalne delove, ali da ostatak vašeg izgleda ostane savremen.

Pogledajte ponovo svoje modne dodatke

Uvek možete upotpuniti ili promeniti izgled čak i najjednostavnijim modnim dodacima. Na primer, totalno crni stajling, koji je uvek siguran za noćni izlazak, može odmah postati veoma interesantan ako uključite moderan nakit ili par cipela u jarkoj boji ili sa ukrasnim elementima koje već imate u svojoj garderobi.

Eksperimentišite sa šminkom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shari Kramer (@shari.mua)

I naravno, ono što može promeniti sve je šminka. Dodajte sjaj svojoj šminki korišćenjem svetlucavih senki, uvek ćete ih negde imati ili se usudite da nosite onaj svetloljubičasti ruž koji ste kupili u trenutku slabosti. Alternativno, možete isprobati nove načine nanošenja ajlajnera iz raznih tutorijala na TikTok-u kako biste svom izgledu dali potpuno drugačiji obrt.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group