Moda - Stil

Najlepše haljine od somota za posebne prilike

Teško je pronaći komad odeće koji više laska ženskoj pojavi od haljine načinjene od somota.

Ovaj detalj kao stvoren je za elegantne pojave i posebne prilike u vašem životu. Budući da nam se praznici približavaju ubrzanim korakom, i da je potrebno pronaći savršenu haljinu za novogodišnju noć ali i druge važne događaje, možda baš haljina od somota, na preklop bude savršen izbor za vas.

Ove haljine su vrlo zahvalne za kombinovanje sa ravnim čizmama, dubokim čizmama, cipelama sa visokom štiklom, kožnim i krznenim jaknama, kao i elegantnim ženskim tašnama. Na vama je samo da odaberete boju koja vam se najviše dopada, kao i dužinu vaše somotske haljine. Takođe izbor vam se pruža i u pogledu dužine rukava, od kojih su uski tri-četvrt najatraktivniji.

MINI I SOMOTSKE HALJINE NA PREKLOP DO KOLENA

Baršunaste somotske haljine kraćih varijanti izgledaju tako fantastično i izazovno u kombinaciji sa kožnim jaknama. Jarko crvena varijanta mini somot haljine sa visokim potpeticama i kožnom jaknom je vaš siguran potez u novogodišnjoj noći. Ako volite izazove potražite duboke čizme iznad kolena i mini plavu somot haljinu koja će sve oko vas ostaviti bez daha. Varijante ovih haljina do kolena su idealna koktel kombinacija, a boje poput narandžaste su apsolutni pobednici.

MIDI I MAKSI SOMOTSKE HALJINE

Ukoliko težite ka prefinjenom stilu usmerite pogled ka dugoj bordo haljini od somota koja se ležerno veže u struku. Savršena za romantične večere u dvoje. A ako planirate večernji izlazak i potrebno vam je nešto ujedno dovoljno izazovno i šik, crna midi somotska haljina će biti vaš savršen potez.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group