Megan Markl kopira Lejdi Dajanu od glave do pete

Da li želi da bude Dajana umesto Dajane?

Megan Markl nastavlja da istražuje svoj odnos sa princezom Dajanom na poseban način. Možda bi želela da preuzme ulogu voljene „narodne princeze“ i njeno ponašanje i izgled pokazuju da bivša glumica bukvalno kopira svoju svekrvu i majku princa Harija.

Da li bi Lejdi Di odobrila celu ovu priču? Ili da pređemo na deo o stilu - da li bi Megan mogla da postane ikona modernog stila ili joj nedostaje autentičnost? 

Tokom svog putovanja u Nigeriju sa princom Harijem, Megan Markl je ponovo pokrenula razgovor noseći stajling koji je naglašavao jednostavnu eleganciju. Nosila je lanenu jaknu i džemper, oba brenda Loro Piana, i uske bele farmerke Frame, stvarajući prozračan, letnji stajling koji je odisao svežinom i elegancijom. Sa belim Saint Laurent mokasinama sa četvrtastim vrhom njen stajling nas je podsetio na nešto iz prošlosti.  

Dajanin look

Ovaj stajling je veoma podsećao na ono što je Dajana nosila, posebno tokom ležernih izlazaka. Maslinasta jakna preko bele odeće bila je direktna referenca na Dajanin izgled iz 1994. Dok su dvobojne cipele iz kuće Saint Laurent upotpunile ultimativni "Dajanin izgled".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Candidly. (@thecandidly)

Odluka Megan Markle da oživi ovu odeću možda odražava njeno poštovanje i ljubav prema nezaboravnoj princezi. Neki bi to mogli da vide kao pokušaj da zauzmu Dajanino mesto. Šta god da ima nameru, Megan Markl natera sve da pričaju o njoj.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group