Moda - Stil

Kratke krznene jakne za stilsku pojavu ove zime

Žrtvovanje stila samo zato što je napolju hladno – nije opcija.

Ako volite da budete u trendu, ali da vam je ujedno i savršeno toplo pronašli smo savršen komad odeće za vas. Njegovo ime je krznena jakna, od veštačkog krzna svakako, koja će vas nežno grliti pri svim vašim zimskim aktivnostima na otvorenom. Ukoliko težite ka šik i ležernom stajlingu u isto vreme jakna od veštačkog krzna je kao stvorena za vas. Naš fokus danas je na kraćim varijantama ovih jakni koje nam dolaze u pregrštu predivnih boja.

Pokazaćemo vam kako da ih kombinujete sa širim spektrom vaše omiljene zimske garderobe, od farmerki, preko pantalona, pa sve do haljina i suknji. Vaš zadatak je da pronađete model koji najviše laksa vašoj pojavi kao i da odaberete boju krznene jakne od kojih su ove sezone najatraktivnije – crna, bela, ljubičasta, smaragdna, kobaltno plava i svakako bledo ružičasta.

KAKO IH NOSITI UZ FARMERKE I PANTALONE?

Ako želite da istaknete vaš neponovljiv ukus odaberite ljubičastu krznenu jaknu, koja će odlično izgledati uz teksas farmerke. Ukoliko ste u potrazi za smirenijm kombinacijom koja podrazumeva farmerke i jaknu od veštačkog krzna, vaš izbor treba da bude bež varijanta, uz koju će vam idealno pristajati teget plava beretka. A ako ste raspoloženi za malo kreativnog pristupa celoj priči odaberite crno-bele prugaste pantalone uz koje će izvrsno stajati zelena krznena jakna.

KAKO IH NOSITI UZ SUKNJE I HALJINE?

Za vrlo atraktivan stajling koji neće proći neprimećen odaberite srebrnu mini suknju i teget plavu krznenu jaknu. Ako ste se upustili ove sezone u isprobavanje satenskih haljina, potražite onu u nežnoj ružičastoj nijansi koja će izvrsno izgledati uz krznenu jaknu boje zlata.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group