Kraljica Leticija zablistala u veoma ženstvenoj prolećnoj haljini

Kada pomislimo na dezen koji je najprikladniji za prolećnu sezonu, obično nam prvo na pamet padaju komadi sa cvetnim printom.

U prolećnoj i letnjoj sezoni šareni komadi su mnogo zastupljeniji na tržištu nego u ostalim mesecima što nam daje mogućnost da izaberemo koji uzorak najbolje odgovara našem stilu i estetici.

Haljina svetle nijanse sa dezenom idealna je za kreiranje elegantnog prolećnog izgleda, što potvrđuje kraljica Leticija. Naša omiljena ikona kraljevskog stila, često bira monohromatske komade u neutralnim ili zemljanim tonovima ali takođe vidimo da za svečane ceromonije tokom toplih dana preferira i odevne kombinacije sa smelim printovima.

Kraljica Leticija se nedavno pojavila u Madridu u midi haljini u roze nijansi sa puf rukavima, naborima na struku i V dekolteom brenda Lady Pipa. Svoj potpuno prolećni izgled upotpunila je štiklama Carolina Herrera u nijansi fuksije i bisernim minđušama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group