Moda - Stil

Kožne haljine bez rukava idealne za hladne zimske dane

Pronaći savršen zimski autfit čini se ponekad zaista kao nemoguća misija.

U većini slučajeva izbor se svodi na vunene džempere i haljine dugih rukava, koje jesu tople ali ne i dovoljno stilske. Ako ste u potrazi za odevnim predmetom koji vam može podariti savršen stil ove zime, ostanite sa nama u redovima koji slede. Donosimo vam predlog u vidu kožnih haljina bez rukava kao stvorenih za neumoljive zimske dane.

Prvo što treba da odaberete jeste vaš omiljeni kroj, nakon čega slede boja i dužina. Uske haljine kao i one sa volanima posebno su popularne, a što se boja tiče nezaobilazna je crna, bordo i svakako smeđa. Dužina haljine takođe igra važnu ulogu, a budući da ćete ispod nje uglavnom nositi helanke ili hulahop čarape, poželjno je da bude što kraća.

MINI KOŽNE HALJINE BEZ RUKAVA

Vrlo elegantno možete da izgledate u crnoj mini kožnoj haljini bez rukava, ispod koje će se nazirati siva rolka. U ovoj kombinaciji možete da nosite crne hulahop čarape i gležnjače sa visokom potpeticom. Malo je reći da će se za vama svi okretati. Takođe ako odaberete belu košulju za nošenje ispod crne mini haljine, delovaćete nedoljivo. Ukoliko ste u potrazi za šik stajlingom preporučujemo vam da odaberete bluzu sa animal print dezenom, koju ćete nositi ispod crne mini haljine.

HALJINE DO KOLENA I MIDI VARIJANTA

Senzualan stajling možete da kreirate ako odaberete smeđu kožnu midi haljinu ispod koje ćete obući crnu rolku. Duboke crne kožne čizme sve su što vam treba za vrhunsku pojavu. A kako bi bili primećeni na svakom koraku i osećali se pri tom apsolutno fantastično, potražite nežno plavi džemper, preko kog će vam savršeno stajati siva midi haljina.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group