Klasična elegancija ima svoje ključne komade

Postoje trenuci u svakodnevnom životu kada želimo stajlinge koji ne zahtevaju poseban trud.

Želimo stilske kombinacije koje će biti jednostavne ali elegantne. Za nepretencioznu i funkcionalnu eleganciju potrebna je samo dobro organizovana garderoba sa osnovnim komadima i opcijama za koje smo zaključili da savršeno odgovaraju našem ličnom stilu i potrebama.

Dakle, kada niste raspoloženi za eksperimentisanje sa trendovima i smelim kombinacijama, možete jednostavno da pribegnete klasičnim „receptima”, poput kombinovanja karirane jakne ili klasičnog kaputa, u crnoj ili braon boji, sa pantalonama po meri, suknjama ili farmerkama. Košulje i pleteni džemperi će se potruditi da upotpune izgled, dok će klasična polo bluza pružiti sportski dodir vašem izgledu.

Ne zaboravite na bezvremenske omiljene cvetne haljine sa romantičnim detaljima koje možete da nosite uz čizme do kolena, kao i kožnu torbu koja će upotpuniti vaše elegantne dnevne stajlinge.

Dakle, obogatite svoju garderobu komadima koje odlikuje prepoznatljiva elegancija, karakter koji prevazilazi trendove i moderni izgled koji je jednostavan i diskretan.

U galeriji pogledajte top 10 odevnih komada koji će vam pomoći prilikom kreiranja jednostavnih stajlinga bez mnogo truda.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group