Kim Kardašijan ili Monika Beluči - kome bolje pristaje?

Prošlo je nedelju dana otkako su se Kortni Kardašijan i Trevis Barker venčali, ali porodični klan Kardašijan nastavlja da deli trenutke sa tog nezaboravnog događaja. 

Kao što se sećate, italijanska modna kuća DOLCE & GABBANA bila je zaslužna za jedinstvene i istovremeno kontroverzne odevne kombinacije na venčanju. Brend ne samo da je sponzorisao dugo očekivano venčanje para, već je i pomogao da se otelotvori atmosfera živopisnog Portofina.

Međutim, korisnici su osudili poznate ličnosti zbog ruganja Katoličkoj crkvi, a sada je Kim objavila novu fotografiju noseći bordo plišani korset u kombinaciji sa sličnim ogrtačem. Kim je korset nosila preko crne rolke.

Kako se ispostavilo, komplet je osmislio Gabbana duo još 1991. godine i zadivio je fanove tadašnjom kolekcijom. Štaviše, tada ga je predstavila i najpoznatija Italijanka u svetu filma, glumica i model Monika Beluči.

Naravno, svesna imitacija izazvala je mnogo kontroverzi i komentara na društvenim mrežama. Možda korisnici još nisu oprostili Kim Kardašijan što je na crveni tepih Met Gala došla u haljini Merilin Monro, koja je, po mnogima, trebalo da ostane deo istorije.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group