Kejt Midlton u blistavoj haljini Jenny Packham pojavila se na večeri u čast Elizabete II

Bakingemska palata bila je domaćin prvog državnog prijema nakon smrti kraljice Elizabete II.

Prijem je održan u čast južnoafričkog predsednika Sirila Ramafoze. Naravno, svi su razumeli i da je ovo veče posvećeno velikoj kraljici Velike Britanije, međutim, brojni gosti događaja odali su počast sećanju i poštovanju ne samo pokojnoj kraljici, već i princezi Dajani.

Jedna od takvih bila je i Kejt Midlton, koja je goste proslave oduševila snežnobelom haljinom sa rukavima ukrašenim draguljima. Stajling princeze od Velsa upotpunili su tijara i masivne biserne minđuše. Vredi napomenuti da je ova kruna bila omiljena u kolekciji princeze Dajane: nosila je samo za značajne događaje.

Zanimljivo je da je tijaru originalno kreirao Garrard za kraljicu Mariju 1913. godine. Dekoracija uključuje dijamante i 19 privezaka od zlata i srebra. Tijara je završila u kolekciji Elizabete II, a kraljica ju je pozajmila svojoj snaji, princezi Dajani. Pričalo se da je princeza Dajana volela i mrzela ovu tijaru u isto vreme: činjenica je da je kruna bila veoma teška i da je nakon nošenja Dajana uvek imala glavobolju. Međutim, tijara je postala kultni ukras i izgledala je zaslepljujuće na princezi. Nakon Dajanine smrti, Kejt Midlton je postala vlasnica ove tijare.

Kraljica Elizabeta II poklonila je tijaru supruzi princa Vilijama i nije pogrešila - ova tijara pristaje savršeno novopečenoj princezi od Velsa kao i njenoj pokojnoj svekrvi. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group