Kejt Midlton svojim stajlingom dokazuje da u „jeftinoj“ haljini možete izgledati kao princeza

Šta je zajedničko Rouzi Hantington-Vajtli, Sijeni Miler i princezi od Velsa?

Sve one odnedavno redovno izlaze u jednom od najsvestranijih modela sezone - pletenoj midi haljini. Da bi posetila dečiji centar u Midlseksu, princeza od Velsa se odlučila za maslinastu haljinu koju je upotpunila kaputom sa kaišem.

Kejt je odabrala haljinu od trikotaže brenda Mango koja je predstavljena u saradnji sa modnim blogerom i osnivačem Camile over the Rainbow. Zajednička kolekcija je upravo predstavljena, ali su se za nju već zainteresovale i druge poznate ličnosti, poput Selene Gomez, ne samo Midlton.

Po tradiciji, haljina od 40,91 dolara koju je nosila princeza od Velsa, za nekoliko sati rasprodata je u onlajn prodavnici brenda Mango. Tako funkcioniše „efekat Kejt“, o čemu često pišu sjajne publikacije. Supruga princa Vilijama sama svojim izgledom ume da izazove pometnju za stvari koje nosi među obožavaocima kraljevske porodice.

Ona oduševljava urednike ne samo svojom strašću prema jeftinim brendovima odeće, već i strašću za svesnom potrošnjom: na primer, princeza od Velsa se prošle nedelje pojavila u vintage  tamnoplavoj Chanel jakni iz kolekcije koja je predstavljena 1995. godine.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group