Karirani print: kako pravilno koristiti klasični dezen za moderan izgled ove sezone

Ova klasična šara sa maštovitim kvadratićima, koju srećemo u raznim verzijama, kao što su tartan, karirani i Prince of Whales, protagonista je jeseni.

Karirani print je elegantan, klasičan, vanvremenski i fleksibilan, jer postoji u mnogo varijanti. U stvari, gledajući unazad, vidimo da ga velike kuće, kao što su Vivienne Westwood, Alexander McQueen, Ralph Lauren, Burberry, Michael Kors i Chloe, već godinama stalno koriste u svojim kolekcijama.

Dobra stvar kod kariranog printa je što ga možete nositi u bilo kom stilu, jer je sigurno da ćete pronaći komad ili kombinaciju koja vam pristaje. Danas karirana odeća ne bi trebalo da izostane ni u jednoj garderobi, što dokazuju i modne devojke koje ga uporno nose svake sezone. Može da se kombinuje kako sa monohromatskim komadima, tako i sa drugim kariranim dezenima, u različitim veličinama i bojama, ali i sa potpuno drugačijim printovima, kao što su životinjski, za hrabriji izgled.

Danas ćemo zajedno videti neke elegantne odevne kombinacije zasnovane na kariranom dezenu kako biste pronašle inspiraciju za svoje jesenje stajlinge.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group