Kameron Dijaz pokazuje kako žena u pedesetim može da nosi total denim look

...i to sa apsolutnim uspehom!

Sa dozom elegancije i samopouzdanja, Kameron Dijaz se vraća na javnu scenu, dokazujući da moda nema godina. U retkom izgledu koji privlači poglede, 51-godišnja glumica nas uči kako žena preko 50 godina može da nosi odeću od teksasa na najslađi mogući način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bob McClenahan (@bobmc)

U retkom javnom pojavljivanju, 51-godišnja glumica primećena je na BottleRock muzičkom festivalu u Napi 2024. Konkretno, izabrala je farmerke visokog struka sa širokim nogavicama i odgovarajuću košulju ležernog kroja.

Diaz je svoj izgled upotpunila sa belim patikama i slojevitim narukvicama, stvarajući udoban, ali moderan izgled. Kada je reč o frizuri Kameron je odabrala talase, dok je suptilna šminka naglasila njene plave oči.

Kameron Dijaz se vraća na scenu sa svojim predstojećim Netflix filmom „Back in Action“. Ovaj izgled je samo početak mnogih stilskih trenutaka koje će nam voljena glumica pokloniti tokom promocije filma. Dijaz je napravila dugu pauzu od glume, ali sada se vratila u punom sjaju, spremna da ponovo osvoji naša srca.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group